AsK-ÇiÇeGiM
*Yaş : 33 *Kayıt tarihi : 16/05/09 Nerden : Kαуıρ Sєђiг Hobileri : Forum düzenlemek,Müzik dinlemek,pc... Lakap : CaDı :p Aktiflik : Sanal Hayvanı :
ÖzeL Yetenek: (100/100) Uyarı Puanı: Tecrübe: (100/100)
| Konu: Yeni BaşarıLar Paz Mayıs 17, 2009 4:32 pm | |
| YARARLARI ve ZARARLARI
1-Eğer her şeyi uygun bir biçimde yaparsanız müzik yeteneğine 1 yıldız ekleniyor(0 yıldızsa 1,5 yıldızsa 6 vb.)Veya son hamlede yeni bir yetenek seçerseniz(müzik türü) o yetenek 1 yıldız oluyor.
2-Önemli bir miktarda sağlığınız düşüyor.Bu yüzden takviye olarak zombi beyni,dişi,gözü ne varsa yanınızda bulundurun.Veya dp. biriktirin.Sağlığınızı azami duruma çıkarın.(Ayrıca sağlık düşse düşse %16 ya düşer diyenler yanılıyorlar %14'e düştüğünü bir arkadaşta gördüm.Ölme riski olup olmadığı zamanla anlaşılacak)
HARİTALARIN YÖNLERİ
Orman Haritası
Doğu-doğu-kuzey-kuzey-kuzeydoğu-kuzeybatı-kuzey-kuzey-batı-kuzeybatı-kuzey-kuzey-batı-batı-güney-güney-güney
Çöl Haritası (Muhtemelen)
kuzey kuzey kuzey kuzey batı batı güney kuzey kuzey
Dağ Haritası Kuzey, Kuzey, Kuzey, Doğu, Kuzey, Doğu, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Doğu, Kuzey, Kuzey, Doğu, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Batı, Kuzey, Batı, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Batı, Kuzey, Kuzey, Kuzey, Kuzey
Korkularımla Yüzleştim
Rauf Uff kazandı;kesin bir şey yok."Sürekli kuzey" deniliyor.
Dağ başarısı>Tromso Orman Başarısı>Moskova Çöl Başarısı>Johannesburg Korkularımla Yüzleştim Başarısı>Singapur
Başarı nasıl kazanılır? 1-Önce ilgili şehirdeki ibadet evine gidilir 2-Eşyalardan Kutsal Güzellik heykeli(Yük:%240)kullanılır. 3-Sonra çıkan haritada yukarıdaki yollar izlenir.(Burada başarı geliyor) 4-Sonra işin tatlı kısmı olan yetenek seçimi vs. başlıyor.
NOT: -1 günde 2 başarıyı alamıyorsunuz(Diğer başarı alımı için 48 saatlik bir mühlet var o da yapılsa yapılsa 56 gün sonra yapılabileceği asnlamına geliyor)
-Başarılar sadece Aziz Kobe gününde alınıyor.
-Çocuklarınız da başarı alabiliyor.1 yaşında böyle bir başarı alan çocuk vardır.
-Eğer sağlığınız çok düşerse yöne seçimlerine başlamadan ormandan,dağdan vs. çıkılacağı da söylendi.Ama yön seçimine başladıysanız geçmiş olsun. -Yerel saatlere göre hareket edin.
En kesin bilgilerle orman başarısının anlatımı(Memduh Haydaroğlu)
Moskovaya indikten sonra Doğal Alanların altında bulunan Собор Василия Блаженного isimli ibadethaneye gidiyorsunuz. Eşyalara tıkladığınızda Kutsal Güzellik Heykelini görüyorsunuz. Heykele tıklayıp Kullan diyorsunuz.
Günlüğünüzde aşağıdaki yazı çıkıyor.
Garip bir müzik duyuyorum... Beni çağırıyor.
Şimdi bir bakalım... bu kutsal güzellik heykeli merak uyandırıyor. Bakalım nereye gidiyor...
Yaklaşık 8 dakika sonra keşif sonlanıyor. Sonlandığında günlüğünüzde aşağıdaki yazı çıkıyor.
Pek az bilinen topraklardan, çetin yollardan geçtim ve sonunda Forest Entrance isimli mekana vardım.
Bu mekana geldiğinizde Üst menüde bulunan Yer sekmesini tıklıyorsunuz. Karşınıza yönleri gösteren bir ekran geliyor. Bu ekranda sırasıyla
Doğu - doğu - kuzey - kuzey - kuzeydoğu - kuzeybatı - kuzey - kuzey - batı - kuzeybatı - kuzey - kuzey - batı - batı - güney - güney - güney
Seçeneklerini tıklıyorsunuz.Bu seçenekleri seçme esnasında herhangi bir bekleme süresi bulunmuyor. Ayrıca bu yol güzergahında herhangi bir sağlık düşüşü de yaşanmıyor
Korkularımla Yüzleştim başarısı
Singapur yerel ibadethanesinden geçit eşyasını kullanıp patikaya girdikten sonra sürekli kuzeye (10 15 belki daha fazla defa) gittikten sonra bu başarıyı alıyorsunuz. Sonunda da yetenek seçiyorsunuz genel türlerden ve diğer patikalarda olduğu gibi bu başarılarla alakalı, +1* alıyorsunuz. Sürekli kuzeye gitme işlemi sırasında ruh hali düşüyor. 1 2 beyin ile ya da toz ile giderseniz garantiye alır kurtulursunuz. 90 üzeri ruh haliyle girerseniz kullanmadan bile çıkarsınız sanırım. | |
|