ıllılı.ıl.lı.. Ask Çiçegim Forum ..ıl.lı.ıllılı
Dostluk Ve Paylaşım Plartformu
Aşk-Çiçeğim Forumuna Hoşgeldiniz. Forumumuzdan Yararlanmak ve Etkinliklere Katılmak İçin Lütfen Üye Olunuz.Foruma Üye Olmadan Önce Kurallarımızı Okuyunuz.

Kuralları Okumak İçin Tıklayınız...

adınla nasıl berabersem Girisp10adınla nasıl berabersem Kaytrf10
Dostluk Ve Paylaşım Plartformu
Aşk-Çiçeğim Forumuna Hoşgeldiniz. Forumumuzdan Yararlanmak ve Etkinliklere Katılmak İçin Lütfen Üye Olunuz.Foruma Üye Olmadan Önce Kurallarımızı Okuyunuz.

Kuralları Okumak İçin Tıklayınız...

adınla nasıl berabersem Girisp10adınla nasıl berabersem Kaytrf10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ıllılı.ıl.lı.. Biz Bir AiLeyiz Gel Sende KatıL Bize ..ıl.lı.ıllılı

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

adınla nasıl berabersem

YazarMesaj
ŞaTTaFaT !
adınla nasıl berabersem Yagmurmodtk6
adınla nasıl berabersem Stars_purple
ŞaTTaFaT !

1
Hobileri : ~
Lakap : :)
Aktiflik :
adınla nasıl berabersem Left_bar_bleue999 / 999999 / 999adınla nasıl berabersem Right_bar_bleue

Sanal Hayvanı : 15

ÖzeL
Yetenek:
adınla nasıl berabersem Imgleft1000/1000adınla nasıl berabersem Emptybarbleue  (1000/1000)
Uyarı Puanı:
Tecrübe:
adınla nasıl berabersem Imgleft1000/1000adınla nasıl berabersem Emptybarbleue  (1000/1000)
adınla nasıl berabersem Empty
MesajKonu: adınla nasıl berabersem   adınla nasıl berabersem Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 3:29 pm

Herşeye raqmen..’ Diyordu bir şeyler.
Tam ‘unuttum’ derken…

Bitmiş bir filmi başa sarmak qibi..
Veya okunan kitabı tekrar okumak.. Zevk vermez bunlar bana. Ama qel qör ki, hayatımı tekrar sardım başa . .
Hiç yalnız kalmadım sanki. Hep yanımda birileri varmış qibi, cekemiyorum artık sensizliqi ! Nedenini bilmediqim bir şekilde qeri dönüyor qözlerim sana.. Nefretle bakıyo adeta! Ve yine nedenini bilmediqim bir şekilde ayaklarım hep qelmek istio sana..
Biliyorum ki; ayrıldı yollar bir kere bir daha birleşmemek üzere . .
Yolculuk nereye ?
-Hiç bilinmeyene…

İnceden inceye hatırlıyorum eskiden dost bellediklerimi. Küçüklük yıllarımı.. /sanki büyümüşüm qibi.
Ah cekiyorum qözümün önüne qelince mazi .
Oysaki önceden demiştin ki; “asla unutmiycam seni ! “ Ozaman da inanmamıştım şimdi olduqu qibi ..
Bakıyorum etrafıma, qeçtim seni eski dostluklarım bile yok! Verilmiş sözler..Yalan dolan hikayeler . Babam derdi hep ; “yeri qelicek bana bile qüvenmiyceksin! “ Doqruymuş…
Tokum artık bu yalanlara , uzak durun yakınıma !

Özür dilerim oynattıqım için seni..
Özür dilerim kırdım kalbini !
Cok ah almış olmalıyım ki, çıkıyo acısı .
Ama yinede, üzmemeliyim kendimi . .

Tam ‘unuttum’ derken , birden bir şeyler alevlendi. Senin başkalarına bakışın, unutuşun beni.. Belkide bunlar sevdiqimi zannettirdi !
Yinede biliyorum ki, unutamaz kalbim seni..
Kalbin beni…. (:

adınla nasıl berabersem
1 sayfadaki 1 sayfası