ıllılı.ıl.lı.. Ask Çiçegim Forum ..ıl.lı.ıllılı
Dostluk Ve Paylaşım Plartformu
Aşk-Çiçeğim Forumuna Hoşgeldiniz. Forumumuzdan Yararlanmak ve Etkinliklere Katılmak İçin Lütfen Üye Olunuz.Foruma Üye Olmadan Önce Kurallarımızı Okuyunuz.

Kuralları Okumak İçin Tıklayınız...

Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Girisp10Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Kaytrf10
Dostluk Ve Paylaşım Plartformu
Aşk-Çiçeğim Forumuna Hoşgeldiniz. Forumumuzdan Yararlanmak ve Etkinliklere Katılmak İçin Lütfen Üye Olunuz.Foruma Üye Olmadan Önce Kurallarımızı Okuyunuz.

Kuralları Okumak İçin Tıklayınız...

Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Girisp10Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Kaytrf10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ıllılı.ıl.lı.. Biz Bir AiLeyiz Gel Sende KatıL Bize ..ıl.lı.ıllılı

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Sevqilim dy0rSn ya Bana !

YazarMesaj
ŞaTTaFaT !
Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Yagmurmodtk6
Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Stars_purple
ŞaTTaFaT !

1
Hobileri : ~
Lakap : :)
Aktiflik :
Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Right_bar_bleue

Sanal Hayvanı : 15

ÖzeL
Yetenek:
Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Imgleft1000/1000Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Emptybarbleue  (1000/1000)
Uyarı Puanı:
Tecrübe:
Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Imgleft1000/1000Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Emptybarbleue  (1000/1000)
Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Empty
MesajKonu: Sevqilim dy0rSn ya Bana !   Sevqilim dy0rSn ya Bana ! Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 3:41 pm

Erkek Olmak;Hayatına bir sürü kadın girmesi değiLdir, kaç kadını gerçekten sevdiği ve onLara ne kadar dürüst oLabiLdiğidir. Geniş omuzLara sahip oLmak değiL, kaç kadına o omuzLara yasLanacak kadar güven verdiğidir.. Büyük ve ağır eşyaLarı koLay kaLdırmak değiL , hayatın yükünü cesurca taşıyabiLmektir. Vurdu mu oturtmak değiL , önemLi oLan dokunuşundaki yumuşaklıktır. İyi bir vücuda sahip oLmak değiL , o vücutta nasıL bir kaLp taşıdığıdır..!! Gelir misin? Hadi Desem Ya Da. Hiç Bir Şey Sormadan Yine Benimle Yürürmüsün??? Sonu Belirsiz...! Bakmasan,Görmesen,Duymasan Beni Günlerce ...Belki Aylarca... Yine Beni Sever misin.?? Gözden Irak Olan Gönülden Uzak Olurmuş Derler Yhaaa.... ''Yanımda Olup Uzakta Olmaktansa Uzakta Olup Yanımda Olmayı Becerebilir misin? Aylar Yıllar Sonra Belki ‘’ Seni Sevdim…Senden Gelen İyi Kötü Her Şeyi Sevdim We Hep Sewecegim’’ Diyebilir misin…? Yanında Otururken Bile Zaman Zaman Beni Deli Gibi Özleyebilir misin..? Her Ayrılışımızda Sabaha, Bir Daha Görmemek Korkusuyla… Uyanabilir misin..? ‘’BENİ BEN GİBİ SEWE BİLİRMİSİN…? Delirsem Bir Gün ‘’CANIM’’ diye Sarılabilir misin..?? Kapris yapmak İstesem…Hatta Yapsam, Şımarsam … Kalabalığın İçinden Elimi Tutup Çıkara Bilirmisin?? Hayat Bir Gün Bana Oynarsa,Maskeleri Yırtıp Her Yerimden… Yine Beni Göre Bilir misin..? Ne Şart We Konum Olursa Olsun,Göz Bebeklerimin Sana Hep Aynı Bakacağını… Bilebilir misin..? Yada Ben Hayatla Oynamaya Kalkarsam Bir Gün Nefesimden Sıkılıp… Ölsem,Bir Gün Yaşadığın Her Gün İçin ‘’’’’Bir Saniyesi İçin Pişman Değilim Diyebilir misin…? …………………SEWGİLİM OL DİYORSUN YHA BANA………………… SEN BU SEWGİYİ KALDIRA BİLİR MİSİN…??

Sevqilim dy0rSn ya Bana !
1 sayfadaki 1 sayfası