ıllılı.ıl.lı.. Ask Çiçegim Forum ..ıl.lı.ıllılı
Dostluk Ve Paylaşım Plartformu
Aşk-Çiçeğim Forumuna Hoşgeldiniz. Forumumuzdan Yararlanmak ve Etkinliklere Katılmak İçin Lütfen Üye Olunuz.Foruma Üye Olmadan Önce Kurallarımızı Okuyunuz.

Kuralları Okumak İçin Tıklayınız...

Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Girisp10Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Kaytrf10
Dostluk Ve Paylaşım Plartformu
Aşk-Çiçeğim Forumuna Hoşgeldiniz. Forumumuzdan Yararlanmak ve Etkinliklere Katılmak İçin Lütfen Üye Olunuz.Foruma Üye Olmadan Önce Kurallarımızı Okuyunuz.

Kuralları Okumak İçin Tıklayınız...

Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Girisp10Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Kaytrf10
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ıllılı.ıl.lı.. Biz Bir AiLeyiz Gel Sende KatıL Bize ..ıl.lı.ıllılı

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...!

YazarMesaj
ŞaTTaFaT !
Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Yagmurmodtk6
Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Stars_purple
ŞaTTaFaT !

1
Hobileri : ~
Lakap : :)
Aktiflik :
Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Right_bar_bleue

Sanal Hayvanı : 15

ÖzeL
Yetenek:
Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Imgleft1000/1000Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Emptybarbleue  (1000/1000)
Uyarı Puanı:
Tecrübe:
Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Imgleft1000/1000Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Emptybarbleue  (1000/1000)
Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Empty
MesajKonu: Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...!   Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...! Icon_minitimePtsi Ağus. 24, 2009 3:44 pm

Sevmek ölümüne, delice... Bendim uğrunda herşeyimi feda edebilicek olan... Gözlerimi kör etmişti bu aşk, senin kalbimi ne kadar hor kullandığını göz göre göre farkedememişim ne yazık ki...!

Belkide aptallıktı benim ki... Birine kısa sürede bu derece güvenip sırtını dayayabilmek ve ondan hiç şüphe etmemek...!!! Hep benimsin sanmıştım, hep o pamuk eller benim, bu hayat sadece ikimizin...!!!

O kadar uzun sürmedi yanılmışlığımı anlamam... Yalanlarına ibadet etmeye devam ettim ta ki seni ellerle görene kadar... herşeyimdin benim, hatırlar mısın sana 'KALP ATIŞIM' derdim...

Acının hasını yaşattın sen bana... belki bi bakımada ii oldu biliyor musun?

Büyüttü senin aşkının acısı beni... bu kadar güveniyorken sana sırtımdan vurman bidaha kimseye güvenemememe neden oldu! Şimdi daha bi dirençliyim acıya... Gamsız diyorlar artık bana, ağlamıyorum gözlerinin önünde gözyaşı akıtmıyorum diye... bilmiyorlar, anlamıyorlar... anlamıyacaklarda... ben yoruldum, utandım artık senin iki kuruşluk aşkın için milletin bana acımasından... benim ağrımda, acımda İÇİMDE bundan böle...

Hani derdim ya sana 'KALP ATIŞIM' diye... İşte bir zamanlar kalp atışımdın ama artık 'KALP AĞRIMDAN' başka hiçbirşeyim değilsin...!!!

Hani derdim ya sana ' KALP ATIŞIM ' diye...!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Boncuktan Kalp Yapımı
» Ben Sana Daha Ağlamadım :=(
» GİTGİDE ALIŞIYORUM SANA
» Bu sana kırık bir kalbin serzenişidir sadece..
» Bir rüzgarla başlamıştı sana olan aşkım...